Ζουγανέλης Ιωάννης

  • Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Επιδοτήσεων
  • Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Επαγγελματιών, Εμπόρων και Βιοτεχνών του Δήμου Μαραθώνος
  • μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και εθελοντής πυροσβέστης στο Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου

Ιωάννης Ζουγανέλης
Business Consultant (Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Επιδοτήσεων)
CEO (Διευθύνων Σύμβουλος) at ZICON Group (Accounting, Financial Planning, Business Development Specialists)

Ονομάζομαι Ιωάννης Ζουγανέλης και είμαι παντρεμένος με τρία παιδιά. Κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο (Master) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών, ενώ η ακαδημαϊκή μου πορεία περιλαμβάνει επίσης σπουδές στα Οικονομικά, στο General Management και εξειδίκευση στο Marketing Management. Αυτή η ακαδημαϊκή βάση με έχει εφοδιάσει με τα απαραίτητα εργαλεία και γνώσεις για την αποτελεσματική διαχείριση και ανάπτυξη επιχειρήσεων σε ένα ανταγωνιστικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, έχω εργαστεί σε πολυεθνικές εταιρείες και έχω διατελέσει στέλεχος σε διάφορες διευθυντικές θέσεις, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία στη διαχείριση και στρατηγική ανάπτυξης επιχειρήσεων. Ενδεικτικά κάποιες από τις  δεξιότητες που έχω αναπτύξει περιλαμβάνουν στρατηγικό σχεδιασμό, διαχείριση ομάδων, επιχειρησιακή ανάπτυξη, marketing και διαπραγματεύσεις.

Τα τελευταία έξι χρόνια είμαι ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της ZICON Group – Αναπτυξιακές Λύσεις (www.zicon.gr), με έδρα στη Νέα Μάκρη και γραφεία στην οδό Στουρνάρη 49 στην Αθήνα. Υπό την ηγεσία μου, η ZICON Group εξειδικεύεται στον οικονομικό προγραμματισμό και την ανάπτυξη επιχειρήσεων, προσφέροντας καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις που προάγουν την επιχειρηματική επιτυχία και ανάπτυξη των πελατών μας. Η εταιρεία μας βοηθά επιχειρήσεις να βελτιώσουν τις διαδικασίες τους και να αξιοποιήσουν ευκαιρίες χρηματοδότησης και επιδοτήσεων, όπως τα προγράμματα ΕΣΠΑ, καθώς και άλλες σύγχρονες και καινοτόμες λύσεις ανάπτυξης. Είμαι αφοσιωμένος στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας, ενισχύοντας τη θέση της ZICON Group στην αγορά και διασφαλίζοντας την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Επιπλέον, υπηρετώ ως Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Επαγγελματιών, Εμπόρων και Βιοτεχνών του Δήμου Μαραθώνος, όπου υποστηρίζω την τοπική επιχειρηματικότητα και συνεργάζομαι με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Οι στρατηγικές και προτάσεις μου περιλαμβάνουν την προώθηση καινοτόμων λύσεων και τη βελτίωση της συνεργασίας μεταξύ επιχειρήσεων και φορέων της περιοχής.

Είμαι επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και εθελοντής πυροσβέστης στο Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου συμβάλλοντας στην προστασία της τοπικής κοινότητας και του φυσικού περιβάλλοντος.

Η επαγγελματική και εθελοντική μου δράση αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μου για συνεχή βελτίωση και προσφορά στην κοινωνία, με στόχο πάντα τη δημιουργία θετικού αντίκτυπου τόσο στον επιχειρηματικό κόσμο όσο και στην χώρα που ζω και εργάζομαι.

Στοιχεία επικοινωνίας : Tel : 2104408040 mobile : 6949389358 email : info@zicon.gr

Άλλοι Υποψήφιοι

demo-attachment-829-Group-45
demo-attachment-750-Group-41
apologismos 2018-2024

Το Επιμελητήριο μας

Απολογισμός Δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Α. 2018-2024

Συνεπείς στις υποχρεώσεις προς τα μέλη του ΕΕΑ παρουσιάζουμε την Έκθεση Δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών από 1 Ιανουαρίου 2018 μέχρι τον Ιούλιο του 2024.

demo-attachment-750-Group-41
dioikitiki_eea_vouli

Το Επιμελητήριο μας

Πρόγραμμα Συνδυασμού
2025 – 2028

Σήμερα παρουσιάζουμε το πλάνο του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΎ «Το Επιμελητήριο μας» για την επόμενη θητεία 2025-2028. Στόχος αυτού του φιλόδοξου πλάνου είναι η ανάδειξη του ΕΕΑ ως ενός κεντρικού πυλώνα υποστήριξης της επιχειρηματικότητας που ασκούν τα μέλη του αλλά και της επιχειρηματικότητας σε πανελλαδικό επίπεδο. Στόχος μας είναι στην επόμενη τετραετία το ΕΕΑ να θέσει τις δυνάμεις του στην υπηρεσία του επιχειρηματικού κόσμου και να πολλαπλασιάσει τα θετικά αποτελέσματα που μπορεί να προσφέρει στην Ελληνική κοινωνία και στην Ελληνική οικονομία.

Shopping Basket

Ζουγανέλης Ιωάννης

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας