Ζυγούνας Νίκος

  • Μεταμόρφωση
  • τ. Αντιδήμαρχος καθαριότητας και στη συνέχεια πολιτισμού, αθλητισμού & παιδείας Δήμου Μεταμόρφωσης
  • αιρετός αντιπρόσωπος ΟΕΦΕ
  • Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης, σχολής πληροφορικής, κέντρου ξένων γλωσσών και σχολή εκπαιδευτικής ρομποτικής
  • Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων 

Γεννήθηκα το 1969 στη Μεταμόρφωση Αττικής, στον τόπο που δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και ζω με την οικογένειά μου. Με τη σύζυγό μου Άννα Μυκονιάτη έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά. Έχω αναλάβει θέσεις στον Δήμο Μεταμόρφωσης στα Δ.Σ. οργανισμών και επιχειρήσεων. Από το 2019 εώς το 2021 διετέλεσα για 28 μήνες αντιδήμαρχος καθαριότητας και στη συνέχεια πολιτισμού, αθλητισμού & παιδείας. Από το 2019 διατελώ αιρετός αντιπρόσωπος ΟΕΦΕ. Τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια είμαι ιδιοκτήτης φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης, σχολής πληροφορικής, κέντρου ξένων γλωσσών και σχολή εκπαιδευτικής ρομποτικής με δραστηριότητες STEM για παιδιά και εφήβους.

Έχω τελειώσει τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το 1993, ενώ έχω κάνει σπουδές και στο Παιδαγωγικό του Τμήμα. Επίσης είμαι κάτοχος ΜΠΣ (ΜED) στη γλωσσολογία για εκπαιδευτικούς (νέες τάσεις στην ανάλυση και τη διδασκαλία της νεοελληνικής γλώσσας). Κατέχω σε πολύ καλό επίπεδο την Αγγλική και έχω πιστοποιηθεί σε προχωρημένες δεξιότητες  Η/Υ.

Άλλοι Υποψήφιοι

demo-attachment-829-Group-45
demo-attachment-750-Group-41
apologismos 2018-2024

Το Επιμελητήριο μας

Απολογισμός Δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Α. 2018-2024

Συνεπείς στις υποχρεώσεις προς τα μέλη του ΕΕΑ παρουσιάζουμε την Έκθεση Δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών από 1 Ιανουαρίου 2018 μέχρι τον Ιούλιο του 2024.

demo-attachment-750-Group-41
dioikitiki_eea_vouli

Το Επιμελητήριο μας

Πρόγραμμα Συνδυασμού
2025 – 2028

Σήμερα παρουσιάζουμε το πλάνο του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΎ «Το Επιμελητήριο μας» για την επόμενη θητεία 2025-2028. Στόχος αυτού του φιλόδοξου πλάνου είναι η ανάδειξη του ΕΕΑ ως ενός κεντρικού πυλώνα υποστήριξης της επιχειρηματικότητας που ασκούν τα μέλη του αλλά και της επιχειρηματικότητας σε πανελλαδικό επίπεδο. Στόχος μας είναι στην επόμενη τετραετία το ΕΕΑ να θέσει τις δυνάμεις του στην υπηρεσία του επιχειρηματικού κόσμου και να πολλαπλασιάσει τα θετικά αποτελέσματα που μπορεί να προσφέρει στην Ελληνική κοινωνία και στην Ελληνική οικονομία.

Shopping Basket

Ζυγούνας Νίκος

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας