Χατζηβασίλογλου Γιώργος

  • logistics
  • τ. μέλος του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών την περίοδο από το 2006 έως το 2015.

Ονομάζομαι Χατζηβασίλογλου Γιώργος του Ηλία και της Διαμάντως.

Γεννήθηκα στην Νέα Ιωνία Αττικής το έτος 1967, τελείωσα το Γενικό Λύκειο Νέας Ιωνίας  και αποφοίτησα από την σχολή Εμπορικών Αντιπροσώπων Αθηνών.

Είμαι παντρεμένος με την Ζώη Βενετία, έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά, τον Ηλία, σήμερα απόφοιτο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και την Αδαμαντία, απόφοιτη του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Αθηνών.

Από μικρή ηλικία δραστηριοποιήθηκα στην οικογενειακή επιχείρησή μας, την οποία τα τελευταία 10 χρόνια αναπτύξαμε σε μία από τις μεγαλύτερες και σύγχρονες εταιρείες logistics, στην οποία είμαι Διευθύνων Σύμβουλος.

Η εταιρεία CHATZIVASILOGLOU S.A. αντιπροσωπεύει μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες καπνικών και καταναλωτικών προϊόντων.

Διετέλεσα σύμβουλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών την περίοδο από το 2006 έως το 2015.

Σήμερα κατεβαίνω υποψήφιος σύμβουλος με τον συνδυασμό ¨ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ¨, διότι με την πείρα που έχω αποκτήσει τόσο ως σύμβουλος του Επιμελητηρίου όσο και από την πολυετή ενασχόλησή μου με την επιχειρηματική δραστηριότητα και γνωρίζοντας τα προβλήματα των επαγγελματιών, θα ήθελα να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για την επίλυσή τους στο μέγιστο δυνατό.

Άλλοι Υποψήφιοι

demo-attachment-829-Group-45
demo-attachment-750-Group-41
apologismos 2018-2024

Το Επιμελητήριο μας

Απολογισμός Δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Α. 2018-2024

Συνεπείς στις υποχρεώσεις προς τα μέλη του ΕΕΑ παρουσιάζουμε την Έκθεση Δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών από 1 Ιανουαρίου 2018 μέχρι τον Ιούλιο του 2024.

demo-attachment-750-Group-41
dioikitiki_eea_vouli

Το Επιμελητήριο μας

Πρόγραμμα Συνδυασμού
2025 – 2028

Σήμερα παρουσιάζουμε το πλάνο του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΎ «Το Επιμελητήριο μας» για την επόμενη θητεία 2025-2028. Στόχος αυτού του φιλόδοξου πλάνου είναι η ανάδειξη του ΕΕΑ ως ενός κεντρικού πυλώνα υποστήριξης της επιχειρηματικότητας που ασκούν τα μέλη του αλλά και της επιχειρηματικότητας σε πανελλαδικό επίπεδο. Στόχος μας είναι στην επόμενη τετραετία το ΕΕΑ να θέσει τις δυνάμεις του στην υπηρεσία του επιχειρηματικού κόσμου και να πολλαπλασιάσει τα θετικά αποτελέσματα που μπορεί να προσφέρει στην Ελληνική κοινωνία και στην Ελληνική οικονομία.

Shopping Basket

Χατζηβασίλογλου Γιώργος

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας