Πολίτη Ολγα

  • Τουρισμός
  • Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη
  • τ. Αντιδήμαρχος Παιδείας στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
  • Μέλος στο Δ.Σ. της (GYA) Greek Yachting Association
  • Μέλος στην Επιτροπή Γυναικείας επιχειρηματικότητας του ΕΕΑ
  • Περιφερειακή Σύμβουλος στην Περιφέρεια Αττικής

Η Ολγα Πολίτη κάνει πράξη το όραμα μιας νέας γενιάς επιχειρηματιών που είναι πρωτίστως ενεργοί πολίτες και συνδυάζει την ενασχόληση στα κοινά. Ως Τ. Αντιδήμαρχος Παιδείας στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος από το 2019, με την επιτυχημένη επιχειρηματικότητα στον τομέα του τουρισμού και πιο συγκεκριμένα, του yachting και των σκαφών αναψυχής, ενώ παράλληλα ψηφίστηκε και συμμετέχει από το 2023 στο Δ.Σ. της (GYA) Greek Yachting Association .Συμμετείχε στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για τον θαλάσσιο τουρισμό του Υπουργείου τουρισμού.
Εχει μεγαλώσει στην Ανατολική Αττική στον Δήμο Βάρης – Βουλιαγμένης και είναι πτυχιούχος Διοίκησης και Οικονομίας Τουρισμού ΠΠΣ έχοντας εντρυφήσει στον τομέα του Εναλλακτικού Τουρισμού και έχει εκπονήσει την πτυχιακή της εργασία στο αντικείμενο αυτό, με θέμα «Εναλλακτικός Τουρισμός στη χώρα μας – Μορφές και Τρόποι Ανάπτυξης & Προσέλκυσης Τουριστών». Επίσης, είναι κάτοχος Πτυχίου Δημοσιογραφίας και Θεατρολογίας, έχοντας πολύ καλή γνώση της Αγγλικής (Proficiency) και της Γαλλικής Γλώσσας (Delf).
Το 2023 ξεκίνησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο στο ΕΑΠ και επιλέχθηκε στην επιτροπή Γυναικείας επιχειρηματικότητας του ΕΕΑ Η Ολγα Πολίτη, έχει πολύ σημαντική πορεία ως επαγγελματίας και εργαζόμενη, που της έδωσε την απαραίτητη εμπειρία για τις προκλήσεις της συμμετοχής στα κοινά.
Παράλληλα έχει πραγματοποιήσει σημαντικά σεμινάρια στον τομέα της λογιστικής και της διοίκησης επιχειρήσεων στο Λονδίνο. Σημαντικά διπλώματα στην κατοχή της είναι της RYA Diploma in Southampton και MYBA seminars in Nice .
Στάση ζωής είναι ο εθελοντισμός καθώς έχει τελέσει εντεταλμένη νεολαίας και εθελοντισμού από το 2019 με πολλές δράσεις στο ενεργητικό της.
Εθελοντικές αιμοδοσίες προσφορά μεταχειρισμένων βιβλίων για τον εμπλουτισμό βιβλιοθηκών στα ΚΑΠΗ προσφορά σχολικών ειδών για μαθητές που βρίσκονται σε ανάγκη δεντροφυτεύσεις καθαρισμοί βουνών- παράλιων είναι μερικές από αυτές.
Tον ελεύθερο χρόνο της επιλέγει να τον αξιοποιεί δημιουργικά, με αθλητισμό από ΄τα μαθητικά της ακόμα χρόνια. Κατέκτησε μετάλλια κατά την διεξαγωγή των πανελλήνιων σχολικών πρωταθλημάτων, ενώ συνεχίζει να αθλείται κάνοντας και θαλάσσιο σκι και βουνού, αλλά και πολλές δραστηριότητες με κύριες ασχολίες τον χορό, τη ζωγραφική κ τη φωτογραφία.

 

 

Άλλοι Υποψήφιοι

demo-attachment-829-Group-45
demo-attachment-750-Group-41
apologismos 2018-2024

Το Επιμελητήριο μας

Απολογισμός Δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Α. 2018-2024

Συνεπείς στις υποχρεώσεις προς τα μέλη του ΕΕΑ παρουσιάζουμε την Έκθεση Δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών από 1 Ιανουαρίου 2018 μέχρι τον Ιούλιο του 2024.

demo-attachment-750-Group-41
dioikitiki_eea_vouli

Το Επιμελητήριο μας

Πρόγραμμα Συνδυασμού
2025 – 2028

Σήμερα παρουσιάζουμε το πλάνο του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΎ «Το Επιμελητήριο μας» για την επόμενη θητεία 2025-2028. Στόχος αυτού του φιλόδοξου πλάνου είναι η ανάδειξη του ΕΕΑ ως ενός κεντρικού πυλώνα υποστήριξης της επιχειρηματικότητας που ασκούν τα μέλη του αλλά και της επιχειρηματικότητας σε πανελλαδικό επίπεδο. Στόχος μας είναι στην επόμενη τετραετία το ΕΕΑ να θέσει τις δυνάμεις του στην υπηρεσία του επιχειρηματικού κόσμου και να πολλαπλασιάσει τα θετικά αποτελέσματα που μπορεί να προσφέρει στην Ελληνική κοινωνία και στην Ελληνική οικονομία.

Shopping Basket

Πολίτη Ολγα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας