Νίνος Γιάννης

  • Ασφαλιστικός Σύμβουλος
  • τ. μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Hellenic Financial Planning Association (HFPA)
  • τ. Αντιπρόεδρος στο Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικών Σπουδών ΙΧΟΣ
  • τ. μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης της Gama International Hellas.
  • Μεσίτης Αστικών Συμβάσεων 

Ξεκίνησα την καριέρα μου το 1987 ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος. Απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών το 1991.Το 1995 εντάχθηκα στην Διεύθυνση Πωλήσεων Αμοιβαίων Κεφαλαίων του Ομίλου Interamerican και στη συνέχεια από το 1998 διετέλεσα Συντονιστής Καταστήματος της Interamerican και Περιφερειακός Συντονιστής Ανατολικής Αττικής (2004-2006).

Tο 2002 ίδρυσα την Ninos & Associates Insurance Brokers αρχικά με αποκλειστική συνεργασία με τoν Όμιλο Interamerican και από το 2011 ως ανεξάρτητο Πρακτορείο Ασφαλίσεων, αποκτώντας και την άδεια του Μεσίτη Ασφαλιστικών Συμβάσεων.

Από το 2013 και για περισσότερο από δύο χρόνια, αξιοποιώντας το μεταπτυχιακό μου MBA in Marketing Management, εργάστηκα ως Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Επιχειρηματικών Πωλήσεων στην Prime Insurance.

Παράλληλα συμμετείχα ως εκλεγμένο μέλος για δύο θητείες στο Διοικητικό Συμβούλιο της Hellenic Financial Planning Association (HFPA), διετέλεσα Αντιπρόεδρος στο Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικών Σπουδών ΙΧΟΣ και μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης της Gama International Hellas.

Καθώς προσωπικά η συνεχής μου εξέλιξη στο “επιχειρείν” αποτελεί στόχο ζωής, αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία του Τουρισμού και του Real Estate για την Ελλάδα, από το 2015 συμμετέχω ως Strategic Planning Director & Partner στην εταιρεία real estate JK Property & Yachting αποκτώντας την άδεια του Μεσίτη και συμμετέχοντας ως μέλος στην Athens Greece Realtors Association.

Μέσα από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω, ώστε να επιτευχθεί η αναβάθμιση σε Ευρωπαϊκά πρότυπα του Μεσίτη Αστικών Συμβάσεων με την ανάλογη μετεκπαίδευση και πιστοποίηση, αλλά και την αναγνώριση και πιστοποίηση του επαγγέλματος του Financial Planner σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Άλλοι Υποψήφιοι

demo-attachment-829-Group-45
demo-attachment-750-Group-41
apologismos 2018-2024

Το Επιμελητήριο μας

Απολογισμός Δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Α. 2018-2024

Συνεπείς στις υποχρεώσεις προς τα μέλη του ΕΕΑ παρουσιάζουμε την Έκθεση Δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών από 1 Ιανουαρίου 2018 μέχρι τον Ιούλιο του 2024.

demo-attachment-750-Group-41
dioikitiki_eea_vouli

Το Επιμελητήριο μας

Πρόγραμμα Συνδυασμού
2025 – 2028

Σήμερα παρουσιάζουμε το πλάνο του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΎ «Το Επιμελητήριο μας» για την επόμενη θητεία 2025-2028. Στόχος αυτού του φιλόδοξου πλάνου είναι η ανάδειξη του ΕΕΑ ως ενός κεντρικού πυλώνα υποστήριξης της επιχειρηματικότητας που ασκούν τα μέλη του αλλά και της επιχειρηματικότητας σε πανελλαδικό επίπεδο. Στόχος μας είναι στην επόμενη τετραετία το ΕΕΑ να θέσει τις δυνάμεις του στην υπηρεσία του επιχειρηματικού κόσμου και να πολλαπλασιάσει τα θετικά αποτελέσματα που μπορεί να προσφέρει στην Ελληνική κοινωνία και στην Ελληνική οικονομία.

Shopping Basket

Νίνος Γιάννης

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας