Νουβέλογλου Ευστάθιος

  • Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Νέας Ιωνίας
  • Εμπόριο
  • Νέα Ιωνία

Γεννήθηκα στη Νέα Ιωνία από γονείς Μικρασιάτες. Η καταγωγή αμφοτέρων {οι γονείς τους) ήταν πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία. Δημοτικό πήγα στο 5ο στον Αι Γιώργη και τελείωσα το εξατάξιο γυμνάσιο στα Πευκάκια. Σπούδασα στα ΚΑΤΕΕ στο Αιγάλεω ηλεκτρολόγος υπομηχανικός. Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στην Ελληνική Αεροπορία. Από το 1983 ασχολούμαι με το εμπόριο (καταστήματα λιανικής πώλησης στη Ν. Ιωνία) έως και τώρα. Με την ενασχόληση στα συνδικαλιστικά από το ξεκίνημά της επαγγελματικής μου καριέρας προσπάθησα να προσφέρω ότι μπορούσα στο κλάδο. Στη πρώτη συμμετοχή στον Εμπορικό Σύλλογο Νέας Ιωνίας βρίσκομαι ως Γραμματέας. Στην επόμενη θητεία αναλαμβάνω Πρόεδρος για πολλές θητείες. Εκτός από ένα διάστημα ολίγων ετών αποχής από το σύλλογο αναλαμβάνω ξανά τη προεδρία και την εκπροσώπηση στα ανώτερα συνδικαλιστικά επίπεδα. Ήμουν 3 θητείες (των 3 ετών έκαστη) στο ΔΣ της Ομοσπονδίας (Ο. Ε. Σ. Α. Ο. Ν. Ν. Α) όπου στη τελευταία ήμουν Αντιπρόεδρος. Για μια 3ετια ήμουν μέλος. στο ΔΣ της ανώτατης συνδικαλιστικής μας βαθμίδας της ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας).
Τώρα ως έμπορος με αρκετή συνδικαλιστική εμπειρία και κοινωνική συνεισφορά από μεριάς μου, επιθυμώ να συμμετέχω στη Δημοτική Παράταξη του Παναγιώτη Μανούρη για να συνεχίσω να προσφέρω από άλλο μετερίζι στον Ιωνιώτη κάτοικο.
Καλή πορεία.

Άλλοι Υποψήφιοι

demo-attachment-829-Group-45
demo-attachment-750-Group-41
apologismos 2018-2024

Το Επιμελητήριο μας

Απολογισμός Δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Α. 2018-2024

Συνεπείς στις υποχρεώσεις προς τα μέλη του ΕΕΑ παρουσιάζουμε την Έκθεση Δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών από 1 Ιανουαρίου 2018 μέχρι τον Ιούλιο του 2024.

demo-attachment-750-Group-41
dioikitiki_eea_vouli

Το Επιμελητήριο μας

Πρόγραμμα Συνδυασμού
2025 – 2028

Σήμερα παρουσιάζουμε το πλάνο του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΎ «Το Επιμελητήριο μας» για την επόμενη θητεία 2025-2028. Στόχος αυτού του φιλόδοξου πλάνου είναι η ανάδειξη του ΕΕΑ ως ενός κεντρικού πυλώνα υποστήριξης της επιχειρηματικότητας που ασκούν τα μέλη του αλλά και της επιχειρηματικότητας σε πανελλαδικό επίπεδο. Στόχος μας είναι στην επόμενη τετραετία το ΕΕΑ να θέσει τις δυνάμεις του στην υπηρεσία του επιχειρηματικού κόσμου και να πολλαπλασιάσει τα θετικά αποτελέσματα που μπορεί να προσφέρει στην Ελληνική κοινωνία και στην Ελληνική οικονομία.

Shopping Basket

Νουβέλογλου Ευστάθιος

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας