Πρόγραμμα συνδυασμού 2025 - 2028

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών είναι σήμερα το μεγαλύτερο Επιμελητήριο στην Ελλάδα όχι μόνο σε αριθμό μελών αλλά και με βάση την δραστηριότητα του και τη δημόσια εικόνα του. Η πολυσχιδής δράση του ΕΕΑ επηρεάζει θετικά τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που είναι μέλη του αλλά και επιχειρήσεις και επαγγελματίες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αυτό συμβαίνει γιατί το ΕΕΑ έχει μέλη από δεκάδες κλάδους Κλάδοι που με την σειρά τους έχουν μεγάλο αριθμό μελών που εδρεύει και σε περιοχές εκτός Αττικής. Συνεπώς όταν το ΕΕΑ αναλαμβάνει δράση υπέρ των μελών του που ανήκουν σε έναν κλάδο και αυτή η δράση οδηγεί σε θετικά αποτελέσματα αυτά τα θετικά αποτελέσματα είναι προς όφελος των επαγγελματιών του συγκεκριμένου κλάδου σε όλη την Ελλάδα.

Σήμερα παρουσιάζουμε στην Ελληνική κοινωνία το πλάνο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Στόχος αυτού του φιλόδοξου πλάνου είναι η ανάδειξη του ΕΕΑ ως ενός κεντρικού πυλώνα υποστήριξης της επιχειρηματικότητας που ασκούν τα μέλη του αλλά και της επιχειρηματικότητας σε πανελλαδικό επίπεδο. Στόχος μας είναι στην επόμενη θητεία, όπου η Ελλάδα καλείται να επουλώσει τις πληγές της οικονομικής κρίσης που βιώσαμε από το 2010, τις πληγές της πανδημίας, τις πληγές των πρόσφατων φυσικών καταστροφών και να εκμεταλλευτεί τους σημαντικούς πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, το ΕΕΑ να θέσει τις δυνάμεις του στην υπηρεσία του επιχειρηματικού κόσμου και να πολλαπλασιάσει τα θετικά αποτελέσματα που μπορεί να προσφέρει στην Ελληνική κοινωνία και στην Ελληνική οικονομία.

Με μία εξαιρετική οικονομική διαχείριση το ΕΕΑ έχει καταφέρει σήμερα να διαθέτει σημαντικά οικονομικά αποθέματα που θα διατεθούν, μαζί με τα μελλοντικά έσοδα, για την υλοποίηση πρωτοποριακών δράσεων, ενεργειών που θα στηρίξουν αποτελεσματικά χιλιάδες επιχειρήσεις μέλη του ΕΕΑ. Παράλληλα σχεδιάζουμε, σε εφαρμογή πρακτικών των ευρωπαϊκών επιμελητηρίων, σημαντικές δράσεις οι οποίες θα αυξήσουν τα έσοδα από ανταποδοτικές υπηρεσίες του ΕΕΑ, πολλαπλασιάζοντας με τον τρόπο αυτό τις επενδύσεις του ΕΕΑ και φυσικά το σχετικό αποτέλεσμα.

Το Πρόγραμμα Ανάπτυξης του ΕΕΑ 2025-2028 περιλαμβάνει τα ακόλουθα

ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Στόχος μας είναι η επένδυση σε σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις όπου αφενός όλες οι Υπηρεσίες του ΕΕΑ θα στεγάζονται σε σύγχρονο, κοινό χώρο και αφετέρου θα διαθέτουμε ικανό χώρο για σημαντικές δράσεις και για την υποστήριξη των μελών του ΕΕΑ.

ΕΣΟΔΑ ΕΕΑ

ΕΣΟΔΑ ΕΕΑ

Γνωρίζουμε ότι για την εφαρμογή του φιλόδοξου σχεδίου ανάπτυξης του ΕΕΑ 2025-2028 θα χρειαστούμε σημαντικούς πόρους και άριστη οικονομική διαχείριση. Στόχος μας είναι να πολλαπλασιάσουμε τα έσοδα του ΕΕΑ μέσω των ανταποδοτικών υπηρεσιών προς τα μέλη του αλλά και μέσω δράσεων που θα αποφέρουν νέα έσοδα στο ΕΕΑ.

ΠΛΗΡΗΣ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΕΑ

ΠΛΗΡΗΣ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΕΑ

Στα επόμενα χρόνια θα ολοκληρώσουμε την πλήρη ψηφιοποίηση των Υπηρεσιών του ΕΕΑ προς τα μέλη του ώστε να μηδενιστεί η ανάγκη για συναλλαγή με το ΕΕΑ μέσω φυσικής παρουσίας αλλά και η τυχόν ανταλλαγή εγγράφων.

ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Για την ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας εκπροσώπησης των μελών του ΕΕΑ σχεδιάζουμε την παροχή γραμματειακής υποστήριξης σε 12μηνη βάση στα Σωματεία και την παροχή έδρας για το Σωματείο σε εγκαταστάσεις του ΕΕΑ, πλήρως εξοπλισμένης, με διαθεσιμότητα χώρων συνεδριάσεων και συνελεύσεων, με πλήρη υποστήριξη τηλεδιασκέψεων.

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΕΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΕΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Δημιουργία υποδομών για δίκτυο επικοινωνίας με όλα τα Επιμελητήρια της Ελλάδας με σκοπό την αποτελεσματική διάδοση όλων των θετικών πρακτικών που παράγει συστηματικά του ΕΕΑ, μέσω των τοπικών Επιμελητηρίων, προς τα μέλη τους.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Στόχος μας η συμμετοχή του ΕΕΑ σε πολλά Ευρωπαϊκά προγράμματα που προσφέρουν όφελος στα μέλη του ΕΕΑ και στις ελληνικές επιχειρήσεις. Συνεργασία με Πανεπιστήμια και Φορείς για ενίσχυση του αποτελέσματος. Αξιοποίηση του Δικτύου Συνεργασίας με τα Επιμελητήρια όλης της Ελλάδας ώστε να πολλαπλασιάσουμε την συμμετοχή των Επιμελητηρίων.

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Συνεργασία του ΕΕΑ με τα Πανεπιστήμια και τις Τεχνικές Σχολές ώστε να συνδεθεί περισσότερο και αποτελεσματικότερα η εκπαίδευση με την επιχειρηματικότητα.

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

Οργάνωση τμήματος Εξωτερικού Εμπορίου που στόχο θα έχει την ουσιαστική υποστήριξη των Εξαγωγέων να αναζητήσουν εξαγωγικές ευκαιρίες σε όλο τον κόσμο. Στενή συνεργασία με το ENTERPRISE GREECE και τους Συνδέσμους Εξαγωγέων.

Πλάνο στόχευσης σε συγκεκριμένες αγορές (ανανέωση χωρών ανά τριετία), συνεργασία με τοπικά Επιμελητήρια σε κάθε χώρα, υποστήριξη των επιχειρήσεων για ανάπτυξη των συγκεκριμένων αγορών. Οργάνωση εκδηλώσεων προώθησης εξαγωγών ανά χώρα, με φυσική παρουσία και διαδικτυακά.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ – ΕΚΘΕΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑ – ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Οργάνωση συνεδρίων και Εκθέσεων (online, offline) με σκοπό την ανάδειξη των υπηρεσιών και των προϊόντων των Μελών του ΕΕΑ σε τοπικό, πανελλαδικό και διεθνές επίπεδο.

ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ – ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ – ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΓΟΡΑΣ

Κυλιόμενες (ανά τριετία) κλαδικές μελέτες για τους 50 μεγαλύτερους Κλάδους που εκπροσωπεί το ΕΕΑ. Στοχοποίηση βελτιώσεων ανά Κλάδο σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις και τους Φορείς του Κλάδου αλλά και με την Ελληνική Πολιτεία.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ανάπτυξη τμήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης και Υποστήριξης για όλα τα Μέλη του ΕΕΑ. Μεταφορά τεχνογνωσίας σε συνεχή βάση και μέσω κεντρικού πληροφοριακού συστήματος σε όλα τα Επιμελητήρια της Ελλάδας.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Παρότρυνση, υποστήριξη, εκπαίδευση δημιουργίας Συνεργατικών Δικτύων επιχειρήσεων και επαγγελματιών σε Δημοτικό, Διαδημοτικό, Περιφερειακό και Εθνικό επίπεδο.

ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

Δημιουργία τμήματος Υποστήριξης Κλάδων για την επίβλεψη του σχετικού Νομοθετικού Έργου με σκοπό την έγκαιρη παρέμβαση των Συλλογικών Φορέων στην διαμόρφωση των Νομοθετημάτων. Συνεργασία-Δικτύωση με όλους τους εκπροσώπους των Κλάδων και με τα Επιμελητήρια ανά την Ελλάδα.

ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Δημιουργία Μηχανισμού αναζήτησης και μεταφοράς καλών Πρακτικών από το Εξωτερικό. Το Τμήμα Καλών Πρακτικών θα συνεργάζεται με Ευρωπαϊκά Επιμελητήρια και θα αναζητεί, κατόπιν αιτημάτων των Κλάδων, καλές πρακτικές που εφαρμόζονται σε άλλα Κράτη Μέλη της ΕΕ, θα τις επεξεργάζεται και θα τις κοινοποιεί στους Κλάδους και στην Πολιτεία.

ΘΕΣΜΟΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ ΩΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΘΕΣΜΟΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ ΩΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Διεύρυνση του Θεσμού των Βραβεύσεων του ΕΕΑ με δημιουργία Τοπικών, Περιφερειακών και Εθνικών βραβεύσεων. Στόχος η ανάδειξη των επιτυχημένων επιχειρήσεων και επαγγελματιών και η παροχή κινήτρων βελτίωσης σε όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΗΜΟΥΣ – ΟΤΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΗΜΟΥΣ – ΟΤΑ

Δημιουργία σε κάθε Δήμο, σε συνεργασία με τους τοπικούς ΟΤΑ, του «Συμβούλου του Επιχειρηματία» με σκοπό την εξυπηρέτηση-υποστήριξη-ενημέρωση των τοπικών επαγγελματιών, την προώθηση της συνεργασίας του ΕΕΑ με τους Δήμους, την μελέτη των τοπικών αναγκών. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην ενημέρωση των επιχειρηματιών για τις δυνατότητες χρηματοδοτήσεων και συνεργασιών και την δημιουργία οργανωμένων εμπορικών χώρων, πολλαπλής δράσης εντός του εκάστοτε Δήμου.

ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Πολυεπίπεδη εκπαίδευση και υποστήριξη των μελών του ΕΕΑ για γρήγορη μετάβαση στην νέα Ψηφιακή εποχή. Ανάπτυξη του προγράμματος δωρεάν eshop και website στα μέλη του ΕΕΑ, υποστήριξη για την άριστη χρήση και αξιοποίηση των ψηφιακών εργαλείων. Περαιτέρω ανάπτυξη της εφαρμογής εικονικής περιήγησης του ΕΕΑ.

ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ

ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ

Συνεργασία με όλους τους φορείς, τους ΟΤΑ, τους Εμπορικούς Συλλόγους, την Πολιτεία ώστε να εξασφαλιστούν οι απαραίτητοι πόροι για την δημιουργία Ανοιχτών Κέντρων Εμπορίου σε κάθε Δήμο. Υποστήριξη του ΕΕΑ με κάθε δυνατό τρόπο με σκοπό την ανάπτυξη των τοπικών αγορών.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

Διοργάνωση σε ετήσια βάση δεκάδων δράσεων και εκδηλώσεων σε τοπικό επίπεδο, σε συνεργασία με τους ΟΤΑ και τους Εμπορικούς Συλλόγους, με στόχο την τόνωση της κίνησης στις τοπικές αγορές.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Συνεργασία με εταιρείες και φορείς με στόχο την επιμόρφωση των Μελών του ΕΕΑ σχετικά με την εξοικονόμηση ενέργειας. Αυτοψία σε επαγγελματικούς χώρους και εξατομικευμένες συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας. Υποστήριξη των Μελών του ΕΕΑ για την δημιουργία Ενεργειακών Κοινοτήτων.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Δημιουργία τεσσάρων Θερμοκοιτίδων στην Αττική σε συνεργασία με την Περιφέρεια και τους ΟΤΑ (φιλοξενία, mentoring, συμβουλευτική, κ.λπ.). Κλειστά και ανοικτά events προώθησης καινοτομίας (παρουσίαση startups σε funds και Business Angels για προσέλκυση χρηματοδότησης, κ.λπ.). Διαγωνισμοί Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Δημιουργία Παρατηρητηρίου Επιχειρηματικότητας με στόχο την παροχή πληροφοριών και τη χάραξη συγκεκριμένων τεκμηριωμένων πολιτικών σχετικά με την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα, η οποία θα ξεπεράσει τον κατακερματισμό των δεδομένων και θα παράσχει ένα ουσιαστικό αποθετήριο δεδομένων σχετικά με τις επιχειρήσεις – μέλη του Ε.Ε.Α.

Βασικές δραστηριότητες του Παρατηρητηρίου είναι η συλλογή και ανάλυση αξιόπιστων δεδομένων, ώστε να παρέχονται τακτικές και ad hoc εκθέσεις σχετικά με το επιχειρηματικό περιβάλλον για να υποστηρίζονται οι πρωτοβουλίες χάραξης πολιτικής και λήψης αποφάσεων και η παροχή αξιόπιστων πληροφοριών για την επιχειρηματικότητα στην ευρύτερη αγορά.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ- ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΕΑ

Ένας από τους θεμελιώδεις στόχους του ΕΕΑ για την ερχόμενη θητεία είναι η Εκπαίδευση των Μελών του. Σημαντικοί πόροι θα επενδυθούν στην γενική και εξατομικευμένη εκπαίδευση των μελών του ΕΕΑ σε γενικά και ειδικά (κλαδικά) θέματα. Για την επίτευξη του στόχου θα οργανωθεί η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΕΑ, υπό την σκέπη της οποίας θα φιλοξενηθούν όλες οι σχετικές δράσεις.

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ e-Learning

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ e-Learning

Αξιοποίηση της Πλατφόρμας e-Learning του ΕΕΑ με δημιουργία δεκάδων διαδραστικών εξ αποστάσεως μαθημάτων. Στην Πλατφόρμα διαθέτουμε ηλεκτρονικά εκπαιδευτικά εγχειρίδια (manuals) όπου περιλαμβάνουν όλη τη γνώση από τα εκπαιδευτικά σεμινάρια, για το σωστό “επιχειρείν” και λογισμικό που διευκολύνει στον προγραμματισμό της επιχειρηματικής δραστηριότητας (π.χ. Business plan, cash flow ή αλλιώς έλεγχος βιωσιμότητας της υφιστάμενης επιχείρησης ή οργάνωση μιας νέας ιδέας)

ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ – ΝΕΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ – ΝΕΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Υποστηρίζουμε όσους θέλουν να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση, με ειδικά προγράμματα κατάρτισης και παροχή συμβουλευτικού υλικού. Υποστηρίζουμε πρόγραμμα προώθησης της επιχειρηματικότητας στα σχολεία. Ομιλίες σε μαθητές, διαγωνισμούς επιχειρηματικής ιδέας ανάμεσα σε μαθητές, επισκέψεις μαθητών σε επιχειρήσεις κλπ. Δημιουργούμε κέντρα με ομάδες mentoring (από ειδικούς, σε ημιεθελοντική βάση), ομάδες κατεύθυνσης νέων και υφιστάμενων επιχειρηματιών. Στόχος η παροχή επαγγελματικής βοήθειας σε νέους που θέλουν να επιχειρήσουν για πρώτη φορά αλλά και σε υφιστάμενους επιχειρηματίες που επιθυμούν αλλαγή κατεύθυνσης ή βελτίωση των ικανοτήτων τους.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Online και με φυσική παρουσία σεμινάρια γενικού περιεχομένου που στόχο έχουν να ενισχύσουν τις γνώσεις και ικανότητες των μελών του ΕΕΑ.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ (ΚΛΑΔΙΚΟΥ) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ (ΚΛΑΔΙΚΟΥ) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Σε συνεργασία με τους Κλάδους διοργάνωση πλειάδας σεμιναρίων που στοχεύουν στην βελτίωση των ειδικών ικανοτήτων που απαιτεί κάθε επάγγελμα ξεχωριστά.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ

Δημιουργία κέντρου πιστοποιήσεων για τα 350 περίπου επαγγέλματα του ΕΕΑ.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εισαγάγουμε τον θεσμό της Ατομικής Εκπαίδευσης των Μελών του ΕΕΑ. Καταρτίζουμε πρόγραμμα διάγνωσης ατομικών εκπαιδευτικών αναγκών και με ειδικούς εκπαιδευτές παρέχουμε ατομική εκπαίδευση στα Μέλη του ΕΕΑ, ειδικά προσαρμοσμένη στις ατομικές τους ανάγκες.

το πρόγραμμα μας

Πρόγραμμα συνδυασμού 2021 - 2024

Business Insurance

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring.

Home Insurance

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring.

Banking Investigation

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring.

Life Insurance

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring.

Finance Management

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring.

Business Insurance

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring.

demo-attachment-918-Group-57
demo-attachment-750-Group-41

OUR FACTS

We are enriched with our awesome funfacts

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy

0 K+
Happy Clients
0 +
Expert Team
0 +
Awards Winner
0 +
Positive Reviews
demo-attachment-607-Rectangle-37
demo-attachment-261-Group-56
demo-attachment-606-Group-43

Faq

Free Asked Question

Our mission is to provide quality English language instruction through a variety courses to international and local students in a professional.

Our mission is to provide quality English language instruction through a variety courses to international and local students in a professional.

Our mission is to provide quality English language instruction through a variety courses to international and local students in a professional.

Our mission is to provide quality English language instruction through a variety courses to international and local students in a professional.