Θεοχάρης Θεόδωρος

  • Κέντρα Ξένων Γλωσσών
  • Αθήνα

Γεννήθηκα το 1975 στα Πετράλωνα όπου και μεγάλωσα. Φοίτησα στο 34ο Λύκειο του Θησείου και στη συνέχεια σπούδασα Μαθηματικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου και αποφοίτησα το 2001.

Το 2003 ίδρυσα Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών στην περιοχή των Πετραλώνων με την επωνυμία Σταθμός Γνώσης και στη συνέχεια πρόσθεσα στις δομές της εταιρείας και την δραστηριότητα της Μέσης Εκπαίδευσης αλλά και του Κέντρου δια Βίου Μάθησης. Είμαι εκπαιδευτής ενηλίκων και σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού , Διευθυντής του πολυχώρου εκπαίδευσης Σταθμός Γνώσης, Υπεύθυνος διαχείρισης ποιότητας και ανάπτυξης της εταιρείας. Στο παρελθόν έχω ασχοληθεί αρκετά χρόνια ως μεσίτης ακινήτων καθώς επίσης και με τον χώρο της ανανεώσιμης ενέργειας.

Η  αναζήτησή για περαιτέρω προσωπική εξέλιξη με ώθησε  να παρακολουθήσω  δύο μεταπτυχιακά: το πρώτο  αφορά την Εκπαίδευση Ενηλίκων στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Πατρών και το δεύτερο το Executive MBA στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά το οποίο και ολοκλήρωσα.

Παράλληλα στον ελεύθερο μου χρόνο αθλούμαι ερασιτεχνικά κάνοντας τρίαθλο. Το 2017 κατάφερα να ολοκληρώσω ένα όνειρο 7 ετών τερματίζοντας σε αγώνα IRONMAN (3,8 χιλιόμετρα κολύμπι, 180 χιλιόμετρα ποδήλατο και 42 χιλιόμετρα τρέξιμο συνεχόμενα) μετά από 13 ώρες. Κάνω καθημερινά ασκήσεις Διαλογισμού και βοηθώ ανθρώπους να συνδεθούν με την συνειδητότητα τους και να ανακαλύψουν έναν νέο και άγνωστο κόσμο! Έχω μία κόρη πέντε ετών την Χαρά με την οποία και ανακαλύπτω πάλι τον όμορφο κόσμο των παιδιών.

Η ενασχόληση με τα κοινά γίνεται με γνώμονα την ανάγκη μου για προσφορά γι’ αυτό και η υποψηφιότητα μου στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου αποτελεί  μία ενδιαφέρουσα πρόκληση!

 

Άλλοι Υποψήφιοι

demo-attachment-829-Group-45
demo-attachment-750-Group-41
apologismos 2018-2024

Το Επιμελητήριο μας

Απολογισμός Δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Α. 2018-2024

Συνεπείς στις υποχρεώσεις προς τα μέλη του ΕΕΑ παρουσιάζουμε την Έκθεση Δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών από 1 Ιανουαρίου 2018 μέχρι τον Ιούλιο του 2024.

demo-attachment-750-Group-41
dioikitiki_eea_vouli

Το Επιμελητήριο μας

Πρόγραμμα Συνδυασμού
2025 – 2028

Σήμερα παρουσιάζουμε το πλάνο του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΎ «Το Επιμελητήριο μας» για την επόμενη θητεία 2025-2028. Στόχος αυτού του φιλόδοξου πλάνου είναι η ανάδειξη του ΕΕΑ ως ενός κεντρικού πυλώνα υποστήριξης της επιχειρηματικότητας που ασκούν τα μέλη του αλλά και της επιχειρηματικότητας σε πανελλαδικό επίπεδο. Στόχος μας είναι στην επόμενη τετραετία το ΕΕΑ να θέσει τις δυνάμεις του στην υπηρεσία του επιχειρηματικού κόσμου και να πολλαπλασιάσει τα θετικά αποτελέσματα που μπορεί να προσφέρει στην Ελληνική κοινωνία και στην Ελληνική οικονομία.

Shopping Basket

Θεοχάρης Θεόδωρος

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας