Σταματίου Κωνσταντίνος

  • Αιγάλεω
  • Λογιστής
  • Εστίαση
  • Πρακτορείο ΟΠΑΠ
  • Καύσιμα
  • μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Ε.Β.Ε.Α.
  • μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων Αιγάλεω
  • Αντιπρόεδρος του συλλόγου καταστημάτων εστίασης Αιγάλεω

Ονομάζομαι Σταματίου Κωνσταντίνος του Νικολάου και της Θεοδώρας.

Γεννήθηκα το 1974 στην Αθήνα και διαμένω μόνιμα έως σήμερα στο Αιγάλεω.

Το 1992 αποφοίτησα από το γενικό λύκειο Χαϊδαρίου και σπούδασα στο Τ.Ε.Ι. Πειραιά και συγκεκριμένα στο τμήμα Λογιστικής.

Μαζί με τις σπουδές ξεκίνησα και την εργασία μου ως βοηθός λογιστή στην οικογενειακή επιχείρηση, η οποία πέρασε στο όνομα μου το 2004, με αντικείμενο εργασιών τις λογιστικές υπηρεσίες όπου και δραστηριοποιείται έως και σήμερα στο Αιγάλεω επί της οδού Σικελιανού αρ.7, από το 2013 κατέχω τίτλο Λογιστή Α΄ Τάξης με πιστοποίηση από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Παράλληλα από το 2004 έως και σήμερα δραστηριοποιούμαι στον χώρο της εστίασης.
Σήμερα διατηρώ πέντε υγιείς επιχειρήσεις που αριθμούν τουλάχιστον 30 άτομα προσωπικό και συγκεκριμένα, δύο μεζεδοπωλεία-ρακάδικα το «Δεκαράκι» και τις «Τρεις Οκάδες», ένα καφέ-μπαρ το «KAFFEE_9», ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ την PKG.BR I.K.E. με διακριτικό τίτλο «LUCKY PLACE» και τέλος ένα Mini-market & καφέ την επιχείρηση ALL DAY STORE E.E. και με σήμα KIOSKY’S ΑΙΓΑΛΕΩ.
Το έτος 2022 εισήλθα στον χώρο της πώλησης υγρών καυσίμων με την εταιρεία ASP FUELS Ε.Ε. που απαριθμεί δυο πρατήρια, ένα στον Ασπρόπυργο Αττικής και ένα στο Φάληρο Αττικής.
Παράλληλα ασχολούμαι με τον πρωτοβάθμιο συνδικαλισμό και είμαι μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Ε.Β.Ε.Α.,
μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων Αιγάλεω και αντιπρόεδρος του συλλόγου καταστημάτων εστίασης Αιγάλεω,
όπου προσπαθώ να διασφαλίσω τα συμφέροντα και την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων της Αττικής.

Άλλοι Υποψήφιοι

demo-attachment-829-Group-45
demo-attachment-750-Group-41
apologismos 2018-2024

Το Επιμελητήριο μας

Απολογισμός Δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Α. 2018-2024

Συνεπείς στις υποχρεώσεις προς τα μέλη του ΕΕΑ παρουσιάζουμε την Έκθεση Δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών από 1 Ιανουαρίου 2018 μέχρι τον Ιούλιο του 2024.

demo-attachment-750-Group-41
dioikitiki_eea_vouli

Το Επιμελητήριο μας

Πρόγραμμα Συνδυασμού
2025 – 2028

Σήμερα παρουσιάζουμε το πλάνο του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΎ «Το Επιμελητήριο μας» για την επόμενη θητεία 2025-2028. Στόχος αυτού του φιλόδοξου πλάνου είναι η ανάδειξη του ΕΕΑ ως ενός κεντρικού πυλώνα υποστήριξης της επιχειρηματικότητας που ασκούν τα μέλη του αλλά και της επιχειρηματικότητας σε πανελλαδικό επίπεδο. Στόχος μας είναι στην επόμενη τετραετία το ΕΕΑ να θέσει τις δυνάμεις του στην υπηρεσία του επιχειρηματικού κόσμου και να πολλαπλασιάσει τα θετικά αποτελέσματα που μπορεί να προσφέρει στην Ελληνική κοινωνία και στην Ελληνική οικονομία.

Shopping Basket

Σταματίου Κωνσταντίνος

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας