Κουκουγιάννης Αριστοτέλης (Τέλης)

  • Περιστέρι
  • Ασφαλιστικός σύμβουλος
  • Είμαι γεννηθείς 5 Ιανουάριου 1974 στην Αθήνα από Σάμιους γονείς τον Στέργιο Κουκουγιάννη και την Ευαγγελία Κουκουγιάννη
  • Στην οικογενειακή μου κατάσταση είμαι άγαμος .
  • Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Περιστέρι Αττικής (που ακόμη και τώρα επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι Περιστέρι) και όλα τα σχολικά μου χρόνια είναι από σχολεία του Περιστερίου.
  • Συγκεκριμένα αποφοίτησα από το 8 Γενικό Λύκειο Περιστερίου Μεταλυκειακές σπουδές ακολούθησα τον κλάδο των ηλεκτρονικών υπολογιστών και είμαι Πτυχιούχος προγραμματιστής των Ιδιωτικών Σχολών Δέλτα. Αλλά η δίψα μου για μάθηση καλλιτεχνικών επαγγελμάτων με κατεύθυνε στον χώρο της αισθητικής όπου είμαι Τελειόφοιτος Δημοσίου ΙΕΚ Τμήματος Αισθητικής.
  • Στην εργασιακή εμπειρία κατάφερα από πολύ νεαρή ηλικία και για δυο χρόνια να είμαι βοηθός λογιστηρίου στην Mobil (1995/1996). Όμως επειδή ήθελα να εργαστώ στον χώρο που σπούδασα αποχώρησα από την Mobil και Εργάστηκα ως αισθητικός στην Προέδρο της Cidesco Hellas (Κορωναίου Ηρώ 1997/1998) . Ταυτόχρονα συνέχιζα την οικογενειακή Ατομική επιχείρηση Ξυλουργικές εργασίες από το 1949 την οποία την επέκτεινα σε διακοσμήσεις και διαμορφώσεις εσωτερικών χώρων.
  • Το 2014 μαθαίνω για το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου και μαγεύομαι. Αφού μαθαίνω τι χρειάζεται για να έχω την απαραίτητη άδεια, από το 2014 ασκώ το επάγγελμα του πιστοποιημένου ασφαλιστικού συμβούλου (πιο συγκεκριμένα πράκτορας ασφαλειών).
  • Στα εννέα  χρόνια  πλέον  ως  ασφαλιστικός και επενδυτικός σύμβουλος έχω δικό μου ασφαλιστικό πρακτορείο . Και ιδιαίτερα τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχω διακριθεί με βραβεύσεις τόσο στο κλάδο αυτοκινήτων όσο και στο κλάδο ζωής από μεσιτικές και ασφαλιστικές εταιρείες.
  • Από τα νεανικά μου χρόνια είχα έντονες πολιτικές ανησυχίες, και κατά καιρούς και μεγάλα διαστήματα είχα έντονη αιρετή παρουσία σε διάφορες κομματικές θέσεις στον δήμο μου. Η τελευταία μου αιρετή δραστηριότητα έληξε το 2021.
  • Πιστεύω οτι με την εμπειρία που έχω αποκτήσει τόσα χρόνια ως ελευθερος επαγγελματίας, αλλά και τις αιρετές θέσεις που ο κόσμος με τίμησε, πλέον έχω την εμπειρία και οπτική να διαθέσω τον χρόνο μου σε έναν κοινό αγώνα για όλους του συναδέλφους και ελεύθερους επαγγελματίες με γνώμονα το συμφέρον της μεσαίας τάξης.

Για αυτούς τους λόγους έρχομαι σήμερα να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών με το συνδυασμό του Χατζηθεοδοσίου Ιωάννη.

  • Προσωπικά απευθύνομαι στους κλάδους παροχής υπηρεσιών (π.χ λογιστές, ασφαλιστικούς και επενδυτικούς  πράκτορες , σχολές οδηγών κ.τ.λ.) .
  • Κύριο μέλημα και προτεραιότητα μου είναι να απαιτήσουμε και να πετύχουμε όλοι μαζί ως μια φωνή για την άδικη φορολογία που δεχόμαστε  οι ελεύθεροι επαγγελματίες στο  να έχουμε αφορολόγητο , που ακόμα και για τα παιδιά μας δεν έχουμε.  Διότι  εμείς οι  μικρομεσαίες επιχειρήσεις είμαστε ένας από τους  βασικούς  πυλώνες της οικονομίας του κράτους.
  • Γιατί πιστεύω ότι το πρόγραμμα και οι θέσεις του συνδυασμού μπορούν να συνεχίσουν την δυναμική του επαγγελματικού επιμελητηρίου Γιατί πιστεύω ότι μέσα από συλλογική προσπάθεια με δημιουργικότητα και καινοτομίες μπορεί το επιμελητήριο να προσφέρει στα μέλη του, στους ανθρώπους που καθημερινά είναι στην πρώτη γραμμή, αγωνιώντας για τους εργαζόμενους τους και τις επιχειρήσεις τους. Σε αυτούς που τολμούν μέσα σε ένα τοπίο οικονομικής αβεβαιότητας , σε ένα λαβύρινθο γραφειοκρατίας, σε ένα τοπίο χωρίς πληροφόρηση για ανάπτυξη, σε ένα τοπίο χωρίς βηματισμό… Πιστεύω σε ένα επιμελητήριο που μπορεί να προσφέρει ,όχι σε λόγια άλλα σε πράξεις. Σε ένα επιμελητήριο που είναι δίπλα σε όλα τα μέλη του με προσανατολισμό. Σε ένα επιμελητήριο που είναι σύμβουλος δίπλα σε όλες τις δύσκολες στιγμές του επαγγελματία. Σε ένα επιμελητήριο με ανοιχτά μάτια και αυτιά». Για το λόγο αυτό αποφάσισα να συμμετάσχω ως υποψήφιος του συνδυασμού Χατζηθεοδοσίου Ιωάννη με στόχο ένα καλύτερο αύριο για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο.

Ευχαριστώ  για το χρόνο σας και την πρόθεση σας

Μετά  τιμής

Κουκουγιάννης  Αριστοτέλης  (Τέλης)

Άλλοι Υποψήφιοι

demo-attachment-829-Group-45
demo-attachment-750-Group-41
apologismos 2018-2024

Το Επιμελητήριο μας

Απολογισμός Δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Α. 2018-2024

Συνεπείς στις υποχρεώσεις προς τα μέλη του ΕΕΑ παρουσιάζουμε την Έκθεση Δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών από 1 Ιανουαρίου 2018 μέχρι τον Ιούλιο του 2024.

demo-attachment-750-Group-41
dioikitiki_eea_vouli

Το Επιμελητήριο μας

Πρόγραμμα Συνδυασμού
2025 – 2028

Σήμερα παρουσιάζουμε το πλάνο του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΎ «Το Επιμελητήριο μας» για την επόμενη θητεία 2025-2028. Στόχος αυτού του φιλόδοξου πλάνου είναι η ανάδειξη του ΕΕΑ ως ενός κεντρικού πυλώνα υποστήριξης της επιχειρηματικότητας που ασκούν τα μέλη του αλλά και της επιχειρηματικότητας σε πανελλαδικό επίπεδο. Στόχος μας είναι στην επόμενη τετραετία το ΕΕΑ να θέσει τις δυνάμεις του στην υπηρεσία του επιχειρηματικού κόσμου και να πολλαπλασιάσει τα θετικά αποτελέσματα που μπορεί να προσφέρει στην Ελληνική κοινωνία και στην Ελληνική οικονομία.

Shopping Basket

Κουκουγιάννης Αριστοτέλης (Τέλης)

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας